Uzkopšanas līdzekļi, visā Latvijā

Drukāt

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
, dezinfekcijas līdzekļi , profesionālie tīrīšanas līdzekļi , cip tīrīšanas līdzekļi , tīrīšanas un dezinfekcijas, līdzekļi fermām, tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi kafejnīcām, uzkopšanas līdzekļi , ūdens dezinfekcijas

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Vienīgie nodrošina mirušo transportēšanu uz Krieviju arī covid laikā, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušo repatriācija, Apbedīšanas biroji Rīgā, apbedīšanas birojs blakus Austrumu slimnīcai, apbedīšanas birojs netālu Gaiļezera slimnīcai, apbedīšanas pakalpojumi Rīga, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Apbedīšanas birojs Jūrmalā, apbedīšanas pakalpojumi Jūrmalā, diennakts apbedīšanas pakalpojumi, serviss, diennakts morga pakalpojumi, diennakts apbedīšanas birojs, cenas, bēru ceremonija, bēru organizēšana, zārku cenas, zārki, bēres, kvalificēta aģenta izbraukums, izsaukums, pasūtījuma noformēšana pie klienta, nelaiķa

OK Progress, SIA

Alejas 5, Daugavpils LV-5401
Tīrīšanas līdzekļi . Uzkopšanas līdzekļi . Ķīmiskās preces., Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi : virsmu mazgāšanai, virsmu dezinfekcijai.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
MERY – grīdas uzkopšanas piederumi. GIO`STYLE – aukstuma kastes un somas., SAUBER – uzkopšanas piederumi. HORTUS – ielas slotas un grābekļi, lāpas.
ZL.LV iesaka

Tīri logi, SIA

Ozolaine, Kalnu 13, Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
logu mazgāšana, Logu un fasāžu kopšana, Biroja logu mazgāšana, Logu mazgāšana dzīvoklī , Uzkopšanas , logu mazgāšana, Logu un fasāžu kopšana, Biroja logu mazgāšana, Logu mazgāšana dzīvoklī , Uzkopšanas

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Baseinu ķīmija, ūdens apkopes līdzekļi ., Hlors, hlora līdzekļi , pretaļģu līdzekļi , PH- līdzeklis. Līdzekļi dezinfekcijai bez smakas.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
pārklājums, aizsargslānis pret grafiti, dārza mēbeļu mazgāšana, soliņu tīrīšana, notīrīt bruģi cena, uzkopšanas , Industriālie, rūpnieciskie mazgāšanas līdzekļi – Trion tensid ab tirdzniecība, demarķēšanas darbi

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Kafija, kafijas automātu remonts, izbraukuma kafija, auto pārbūve, kafijas automāti, kafija siguldā, kafijas auto pārbūve, kafijas auto, smart coffee, kafijas aparātu remonts, kafijas pupiņas, izbraukuma kafija, garda kafija, svaigi grauzdēta kafija, banketi, serviss, kafijas serviss, kafija sigulda, izbraukuma kafija.

Pelias, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija, fumigācija, monitorings un inspekcija, ģenerālā uzkopšana, nestandarta tīrības risinājumi, logu mazgāšana.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Skalošana: šajā posmā ar speciālas tehnikas palīdzību tiek ar vakuuma paņēmienu notīrīti ķīmiskie līdzekļi , Strādājam ar profesionālu uzkopšanas tehniku kā arī tīrīšanas līdzekļiem.

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi

Carolina LV, SIA

Skrundas 31a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Logu tīrīšana ✓ Teritoriju un telpu uzkopšana ✓ Cieto grīdas segumu tīrīšana ✓ Mīksto grīdas segumu un mēbeļu tīrīšana Apraksts:

Jau vairāk kā 10 gadus strādājot ar profesionāliem līdzekļiem un iekārtām, spējam nodrošināt plašu telpu uzkopšanas pakalpojumu klāstu - sākot ar logu mazgāšanu, beidzot ar dažāda veida grīdas segumu un mēbeļu tīrīšanu.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Atbrīvošanas aleja 141a, Rēzekne LV-4604
Apraksts: IU "Vlaveals" ar 15 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plašu pakalpojumu spektru. LMT dīleris, pārdodam un apkalpojam "Reversa Osmosa" ūdens attīrīšanas sistēmas. Sadarbojamies ar Latvijas tūrisma operatoriem TEZ TOUR, NOVATOURS, ALIDA TŪRS, IMPRO, ATG, Goadventure, Mouzenidis travel, VRK travel, Kidy TOUR, ITAKA. iRobot - grīdu uzkopšanas robotu tirdzniecība, piegāde, apkalpošana.
ZL.LV iesaka

Mobiline, veikals

Raiņa 40a, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
istaba, putekļi, spalvas, putekļsūcējs, birstes, virtuālā siena, māja, grīdu tīrītājs, grīdu uzkopšanas , robotu tirdzniecība Rēzeknē, piegāde, apkalpošana, IRobot Roomba 980, ikdienas uzkopšanas robots
ZL.LV iesaka

Best Clean, SIA IMG Trading

Artilērijas 40 k.2-20, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Best Clean" – labākā mēbeļu ķīmiskā tīrīšana Rīgā, kas garantē augstu kvalitāti un doto uzdevumu ātru izpildi. Mēs strādājam ar itāļu tehniku, kas ir labākā pasaulē, un pašiem dārgākajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem (ASV). Piedāvājam arī mēbeļu, matraču un paklāju žāvēšanu turpat jūsu dzīvesvietā. Profesionāli speciālisti izdarīs savu darbu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju. Bet ķīmiskās tīrīšanas cenas jūs patīkami pārsteigs.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem